nie mylolilolie fish..klik.klik.ntuk bg fish makan :)

Tuesday, November 20, 2012

TAKUT

"takut"
menjadi suatu lumrah bagi setiap manusia mempunyai perasaan takut kehilangan orang yang kita sayang. namun bagi yaya, yaya lebih rela kehilangan orang yang yaya sayang berbanding kehilangan cinta dan kasih sayangnya. kehilangan cinta mereka itu lebih menyakitkan.
yaya akui sekarang yaya buntu, takut, pedih, sakit.
mungkin tiada yang kesah tapi ini mampu meringankan kerungsingan yang yaya pendam. baru-baru nie, iye diorang dah putus. tapi bukan ini yang yaya harapkan kalau Z tak bahagia. yaya hanya nak Z bahagia. yaya tak pernah minta diduakan. yaya pasrah. tapi yaya jugak tak pernah harap diorang putus kalau Z tak bahagia. dulu dia pernah kecewakan Z dan ini untuk kesekian kalinya. yaya marah tapi tak terluah. yaya sakit tapi tak terungkit. dari melihat Z dikecewakan lagi, yaya nekad untuk tak membiarkan Z berhubung dengan dia lagi. mungkin bagi Z, yaya jeles dengan dia. mungkin skit tapi itu bukan sebab yaya tak bagi Z layan dia. yaya dah tak sanggup tengok Z kecewa. namun, kalau Z tetap berdegil. yaya terpaksa beralah. kalau betol Z sayangkan yaya, yaya harap dia perjuangkan rasa itu.
mungkin ada diantara korang rasa pelik, macam mana yaya boleh biarkan orang yang yaya cinta dengan perempuan lain, rite? mungkin korang takkan faham tapi bagi yaya inilah pengorbanan. yaya sendiri tak tahu macam mana kesudahannya semua ini. yaya hanya mampu harapkan yang terbaik untuk semua~

sudah baca kalau suka rajin-rajin lar click button LIKE

No comments: